THE OTTOMAN

THE OTTOMAN Geen tijd? Wij bezorgen!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2032 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Ottoman. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 9:54 Zoals altijd helemaal top! Eerste keer dat ik pizza's had besteld daar maar ze waren suoer lekker!!
13 aug 2022 om 20:04 Kapsalon was perfect, durum was prima maar het broodje was om te janken. Deze was zo hard als een baksteen. Waarschijnlijk door het soort luchtdicht? doosje wat hieromheen zat. Beetje jammer!
13 aug 2022 om 17:35 Great food but delivery time is off the scale. Take in mind it’s only 500m away from me. Next time I will get it myself
12 aug 2022 om 23:07 Ottoman is een top zaak
12 aug 2022 om 20:01 Pizza's waren echt super goed!
12 aug 2022 om 19:51 Excellent food, good portions and very tasty
12 aug 2022 om 19:33 Heerlijk gegeten
12 aug 2022 om 16:56 Eten is altijd goed.
11 aug 2022 om 13:51 Na lange tijd weer 's geprobeerd. Goed verpakt in speciale doos. Daardoor goed warm; wel een beetje klef. Prijzen zijn hoger, maar kwaliteit is goed. Adana was wat flauw en taai. Rest was heerlijk. Super vrolijke en vriendelijke bezorger.
10 aug 2022 om 21:33 My order arrived wrong. I order rice but got chips. The meat was dry.
6 aug 2022 om 19:21 Lekker eten, goed verzorgd en ingepakt. Netjes op tijd. Tevreden klant uit Veldhoven.
4 aug 2022 om 20:10 Smaller portions for the same price.